PSAT Proctoring October 10, 2018

Here is the schedule:

Day One (Wednesday) October 10, 2018

Breakfast starts at 7:30 for test takers

Bell for testing classes at 7:45

On beginning proctors ready at 7:45

Testing beginning at 7:50

Test time from 7:50 to 12:00 (4:10 window)

Lunch from 12:00 to 12:30

Classes beginning at 12:35 (After Testing)

12:35 – 1:50 5th Period 75 minutes

1:55 – 3:10 6th Period 75 minutes

 

Day Two (Thursday) October 11, 2018

6:55 – 7:55 Zero Period

8:00 – 9:15 1st Period 75 minutes

9:15 – 9:25 Nutrition Break

9:30 – 10:45 2nd Period 75 minutes

10:50 – 12:05 3rd Period 75 minutes

12:05 – 12:35 Lunch

12:40 – 1:55 4th Period 75 minutes

2:00 – 3:10 CPT

 

Attached Files